HABER DETAYI

Ekim 15, 2021 4:30 pm

Orkide Yağları Yeni Ürünlerinin Dış Pazardaki Lansmanını Anuga’da yaptı

Orkide Yağları Yeni Ürünlerinin Dış Pazardaki Lansmanını Anuga’da yaptı

Sektöründe en geniş ürün çeşitliğine sahip olan Orkide Yağları, bu yıl 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Anuga’da yeni ürünleriyle yer aldı.

 

Sektörünün en prestijli fuarı olan Anuga Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’nda, 42 yıllık bitkisel yağ uzmanlığı ile ürünlerini sergileyen Orkide Yağları, sektöründe en geniş ürün gamına sahip firma olması ile öne çıkıyor. 100’e yakın ülkeye ürünlerini ihraç eden Orkide Yağları; yeni margarinlerinin, yenilenmiş ayçiçek yağı ve zeytinyağı ürünlerinin dış pazardaki ilk lansmanını Anuga’da gerçekleştirdi.

 

Türkiye’nin ilk vegan margarinleri Anuga’da Orkide standında 

İyi yaşam” odaklı bitkisel beslenme trendini margarin ürünleri için yorumlayan, tüketicileri Türkiye’de bir ilk olan vegan margarinle ve yine bitkisel beslenmeye uygun Sızma Hindistan Cevizi Yağlı Bitkisel Margarin Orkide Coco ile tanıştıran Orkide, yenilikleriyle yemek kültürünün gelişmesine de katkı sunuyor. Üstün Lezzet Ödüllü (SuperionTasteAward 2021), V-Label EU sertifikalı Orkide Vegan ve Orkide Coco, Türkiye’nin ilk vegan margarini olarak bitkisel beslenen veganlar ve vejetaryenlerin yanı sıra sağlıklı beslenme trendlerini izleyen, yeniliklere açık tüm tüketiciler için yeni bir margarin deneyimi sunuyor.

 

Orkide Yağları, yepyeni şişeleri ile yenilenmiş ayçiçek yağı ve zeytinyağı ürünlerini ilk kez Anuga’da görücüye çıkardı.

 

Bitkisel yağ sektörünün öncü markası Orkide, tüm yağ kategorilerini üretebilen bir marka olarak dış pazarda yaygın ihracat ağıyla ülke ekonomisine katkı sunuyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.