HABER DETAYI

Nisan 15, 2022 7:45 am

Girişimcisine Özel Satılık Alan Adı

Girişimcisine Özel Satılık Alan Adı

yatırımcı ve girişimciye özel birbirinden güzel com uzantılı alan adları (domain name) sahibinden satılıktır

 

Onlinerehber.com

Bir çok projeye uygun olan alan adı (domain name); sektörel rehber, Türkiye Arama Motoru, Firma ya da İşletme Rehberi, Oyunların kullanma kılavuzu ya da bilinmeyen numaralar olarak projelendirilebilir. Onlinerehber.com alan adını satın almak için lütfen fiyat alınız.

 

Hepicook.com

Hepicook.com, yiyecek sektörü için en uygun akılda kalıcı com uzantılı alan adıdır. Hepicook.com da yemek sektörüne yönelik bir çok proje hayata geçirilebilir. Aşçılara yönelik ürünler üreten bir işletmenin web sitesi ya da yemek tarifleri, yemek dergisi, yemek ve aşçılık kursları, yemek satış platformu için oldukça uygun com uzantılı domain name.

 

Oto312.com

Uzun süre Ankara Otomotiv Rehberi olarak hizmet veren akılda kalıcı telaffuzu kolay Oto312.com sahibinden satılıktır. oto312.com da, otomotiv e- dergi, yedek parça satış sitesi, 2. el oto satış, oto galeri, oto aksesuar satış sitesi, çıkma oto parça satışı ya da otomotiv sektör rehberi gibi rahatlıkla bir çok proje gerçekleştirilebilir. oto312.com için fiyat alınız

 

Bycicili.com

Hemen hemen her iş kolu için uygun satılık domain name. Bycicili.com alan adı altında moda e-ticaret, ayakkabı ve çanta satışı, bebek ve çocuk kıyafeti satışı, hediyelik eşya satışı, takı ve aksesuar satışı, telefon ve aksesuar satışı yada bunların üretimi gibi projeler için uygundur. Bycicili.com için lütfen fiyat alınız.

 

İletişim

Whatsapp: +90 532 623 09 45

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.