Toyo Matbaa Mürekkepleri San. T,c. A.Ş.

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
1,569 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: Manisa organize Sanayi Bölgesi Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No: 6 Yunusemre / MANİSA
  • TELEFON: +90 236 226 50 00
  • SOSYAL MEDYA:
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

Matbaa mürekkepleri, ilk bakışta çok farkında olmasak da, hepimizin hayatında önemli bir yere sahip. Okuduğumuz gazete ve dergilerde, kullandığımız ürünlerin ambalajlarında matbaa mürekkeplerinin imzası bulunuyor. Ülkemizde basında ve ambalaj sektöründe kullanılan matbaa mürekkepleri, uzun yıllar ithal edildi. Türk matbaa sektörünün yerli üretimle tanışması ise bundan 48 yıl öncesine dayanıyor. Türkiye’nin ilk matbaa mürekkep üreticisi olan DYOINKS, 1968 yılında başladığı faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Ocak.2016 tarihin dedünyanın üçüncü büyük mürekkep üreticisi olan Toyo Ink SC ile Yaşar Holding’in anlaşması sonucunda DYO Matbaa Mürekkepleri şirket hisselerinin yüzde 75’i Toyo Ink SC tarafından devir alınmıştır. Bu tarihten sonra şirketimiz faaliyetlerini TOYO Matbaamürekkepleri olarak devam ettirecektir.

Türk basınının,  ambalaj ve basım sektörlerinin ihtiyaçlarına en iyi çözümü sunacak ürünleri üretmeyi kendine amaç edinen TOYO Matbaa Mürekkepleri; kaliteli üretimi, hizmet güvencesi, sonsuz renk seçeneği, 365 gün kesintisiz başarılı servisi ile sektöründe hak ettiği yeri çok kısa bir sürede kazandı. Pazarında lider üreticiler arasında bulunan TOYO Matbaa Mürekkepleri, 5 farklı alt sektörde aynı anda hizmet verebilen tek şirket konumunda bulunuyor.

TOYO Matbaa Mürekkepleri, matbaacılık sektöründeki gelişmeleri yakından izleyerek sektörün ihtiyaçlarını belirliyor ve bu ihtiyaçlara uygun çözümleri hızla geliştirmek için Ar-Ge çalışmaları yürütüyor. ISO 9001: 2000 (Kalite), ISO 14001:2004 (Çevre), ISO 18001:2008 (İş Sağlığı ve Güvenliği) ile ISO 10002:2006 (Müşteri Memnuniyeti) ISO 50001 (Enerji) belgelerine sahip uluslararası bir marka olan TOYO Matbaa Mürekkepleri, çevre dostu ürünleriyle de fark yaratıyor.

TOYO Matbaa Mürekkepleri 2015 EFQM 4 yıldız sertifikası ve 2016 EFQM Mükemmellik Ödülü sahibidir.

Her tür baskı tekniği için matbaa mürekkebi ve yardımcı maddeleri üreten ve çok geniş bir ürün paletine sahip olan TOYO Matbaa Mürekkepleri, Manisa’da 2010 yılında kurduğu yeni fabrikanın yanı sıra İstanbul ve Ankara’da bulunan Renk Merkezlerinde üretimlerini gerçekleştiriyor. Türkiye genelinde 42 bayisi ve 4 şehirde satış ofisi bulunuyor. Türk matbaacılık sektörünün ihtiyaçlarını dikkate alarak yeni ürünler geliştiren TOYO Matbaa Mürekkepleri, matbaacılık sektörünü sürekli ileriye taşıyacak çözümleri geliştirmenin heyecanıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

TOYO Matbaa Mürekkepleri’nin hizmet verdiği sektör ve ürünler aşağıdaki gibi 5 grupta toplanıyor:

1- Gazete ve Magazin Mürekkepleri (Veb Ofset Mürekkepleri)
2- Tabaka Ofset Mürekkepleri (Sheet-Fed Mürekkepleri)
3- Serigrafi Mürekkepleri
4- Flekso ve Rotogravür Mürekkepleri (Likit Mürekkepler)
5- Metal Ambalaj Sistemleri

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.