TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
2,618 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: Manisa Organize Sanayi Bölgesi Sakarya Caddesi No: 6 Yunusemre / MANİSA / TÜRKİYE
  • TELEFON: +90 236 233 53 13
  • FAX: Belirtilmemiş
  • GSM: Belirtilmemiş
  • WEB SİTESİ: http://www.telesetgroup.com
  • E-POSTA: telesetgroup@telesetgroup.com
  • SOSYAL MEDYA:
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE
QR KODU
FİRMAYA E-POSTA GÖNDER
2+2 = ?

VİDEOLAR

Hiç video eklenmemiş.

ADRES VE HARİTA BİLGİSİ

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Sakarya Caddesi No: 6 Yunusemre / MANİSA / TÜRKİYE

KAMPANYALAR / İLANLAR

Hiç ilan eklenmemiş.

FİRMA HAKKINDA

Kendi içinde üçe ayrılan Metalsan; Borulu İmalat, Metal Parça ve Kalıp Üretim tesislerinden oluşmaktadır. Borulu İmalat işletmesi; buzdolabı ve derin dondurucularda kullanılan Kondanser ve Çevre Isıtıcılarını son teknoloji üretim prosesleriyle, yüksek ölçü hassasiyeti ve verimlilikle üretmektedir.

  • Kondanser
  • Preshane
  • Kalıphane

 

Kondanser

Metalsan, müşteri ihtiyaçlarına bağlı olarak, her tür iklim ve enerji sınıfına uygun son derece geniş bir yelpazede kondanser tasarlama, geliştirme ve üretim tecrübesine sahiptir. Bünyesindeki laboratuvarında ürün performansıyla ilgili tüm testleri yapabilecek kapsamlı donanıma sahiptir. Yıllık 5 milyon üretim kapasitesine sahip otomasyon ağırlıklı geniş makine parkuru ve etkili istatistiksel proses kontrol uygulamaları ile müşterilerine daima düşük maliyetli ve yüksek kalitede ürünler sunmayı garanti altına almaktadır.

ÇEVRE ISITICI / HOT GAS TUBE
Metalsan buzdolabı ve derin dondurucularda kullanılan Çevre Isıtıcı/Hot Gas Tube üretimlerini Manisa ve Çerkezköy işletmelerindeki yıllık toplam 4 milyon adet kapasiteye sahip özel tasarlanmış tam otomatik hatlarda gerçekleştirmektedir. Üretimde müşteri ihtiyaçları doğrultusunda Ø4,76mm/0,7mm ya da Ø4,0mm/0,5mm Tek Katlı(HF) İndüksiyon Kaynaklı Galvaniz Kaplı Çelik boru ve özel vinil tapalar kullanılmaktadır.

 

Preshane

Müşteri talepleri doğrultusunda çok küçük ve basit parçalardan büyük ve karmaşık parçalara kadar geniş bir yelpazede metal parça üretim faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Üretimlerinde 40 ton ile 500 ton arası kapasitelerdeki robot transfer hatları, eksantrik ve hidrolik presleri içeren geniş makine parkuru kullanılmakta, böylece son derece güvenli üretim prosesleriyle yüksek ölçü hassasiyeti ve verimlilik garanti altına alınmaktadır.

 

Kalıphane

Metalsan Kalıphanesi uzman kadrosu, güncel CAD-CAM yazılımları, ileri teknoloji ve kapsamlı makine parkıyla manuel, prograsif ve transfer hat kalıpları tasarlamakta ve üretmektedir. Metal parça içeren her yeni ürün projesinde ihtiyaçlara paralel olarak prototip aşamasından seri imalata kadar tüm süreçlerde müşterilere teknik destek verilmektedir. Kalıp tasarımlarında üretim prosesleri, orijinal tasarımın bütünlüğü, malzeme ve zaman verimliliği göz önünde bulundurulmakta ve müşterilere kusursuz, yüksek performanslı çözümler sunulmaktadır.

 

Nace Kodu: 25.62.02

ÜRÜNLERİMİZ / HİZMETLERİMİZ

Hiç ürün eklenmemiş.

FİRMA HABERLERİ

Hiç haber eklenmemiş.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.