TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
1,093 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: Anadolu Organize Sanayi Bölgesi 30 Ağustos Caddesi No: 25 Malıköy - Sincan - Ankara / Türkiye
  • TELEFON: +90 (312) 242 24 60
  • SOSYAL MEDYA:
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

ABAvac Biyoteknoloji alanında Ar-Ge çalışmaları ağırlıklı faaliyet gösteren bir teknoloji firmasıdır. Çalışmalarına 2013 yılında başlayan firmamız, hayvan sağlığı alanında Türkiye’nin en önemli sorunu olan ŞAP hastalığı ile mücadeleye yönelik araştırmalar yapmaya başlamıştır. Bu çerçevede, ilgili bakanlıkların önerileri ve destekleri doğrultusunda GMP standartlarında ileri teknolojik unsurlar içeren ŞAP aşısının üretimi için yatırımına başlamıştır.

Teknolojiyi üreten ve geliştiren nitelikli insandır. Teknolojiyi yaratacak olan ekibin, analitik düşünce sistematiğine sahip, modern biyoteknolojik yöntemleri ve çalışma prensipleri ile GMP disiplininin ne demek olduğunu çok iyi bilen ve anlayan kadrolardan oluşması gerekir. ABAvac’ın nitelikli ve yaratıcı kadrosu, yine nitelikli ve araştırmacı kadroları ile bilinen yurt içi ve yurt dışı üniversiteler ile işbirliği içerisinde yeni teknolojiler geliştirmeye devam etmektedir. ABAvac sahip olduğu tecrübeli kadrosu, üstün teknolojisi ve tüm donanımlarıyla aşı üretiminde öncelikle Türkiye’nin, daha sonra Ortadoğu ve Afrika bölgesinin GMP standartlarında aşılar üreten en önemli şirketi olmayı hedeflemektedir.

Biz ABAvac Ailesi olarak insan sağlığının çevreden bağımsız düşünülemeyeceğini, çevrenin ve hayvanın sağlıklı olmadığı bir dünyada insanın da sağlıklı olamayacağını biliyoruz. Yaşadığımız coğrafyanın gelmiş geçmiş tüm bilgelerinin bu alanda bize miras bıraktığı en kıymetli bilgiler bugünün modern söylemiyle “ One-Health” kavramıyla somutlaşmaktadır.

ABAvac Ailesi olarak; çevresiyle, hayvanıyla, insanıyla sağlıklı mutlu bir yaşamı tüm insanların hak ettiğini düşünüyoruz. Bu amaç uğrunda çalışmalarımıza tüm gayretimizle devam ediyoruz.

Ürünlerimiz

Fabrikamız GMP koşullarını yerine getirerek alacağı üretim izninin akabinde, ülkemizde yaygın olarak görülen “A, O ve Asia1” suşlarına ait bütün virüs suşlarını içeren Monovalan, Bivalan ve Trivalan ve benzeri karma aşı gruplarının üretimini gerçekleştirecektir.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.