TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
706 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: Kemalpaşa Cad. No:262 35060 Pınarbaşı-Bornova/İZMİR
  • TELEFON: +90 232 436 52 50
  • SOSYAL MEDYA:
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

Türkiye’nin Çalışan, Üreten, Lider Topluluklarından…

 

1984 yılında temellerini attığı tesisi ile Türk tüketicisini ambalajda şişelenmiş doğal kaynak suyu ile tanıştıran Pınar Su ve İçecek, tüm iş süreçlerinde yüksek standartlara ulaşmış lider bir şirket olarak sektöre öncülük ediyor.

 

Sektör standartlarının çok üzerinde bir hijyen ortamına sahip olan

 

Pınar Su ve İçecek, kaynaktan doluma üretimin her aşamasında suyu fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik testlerden geçirerek tüketime hazır hale getiriyor.

 

Pınar Su, 2019 yılında yeni ticari ünvanını Pınar Su ve İçecek olarak duyurdu. %100 Türk sermayeli ve en köklü markalardan biri olarak pazarda yer alan Pınar Su ve İçecek; yıllar içerisinde attığı stratejik adımlarla, tüketici odaklı, sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımıyla çalışmalarına devam ediyor.

 

Sürdürülebilir sağlıklı bir yaşamın en büyük gerekliliklerinden birisi olan su, Pınar kalitesi ve güvencesiyle en saf ve en doğal haliyle şişelenerek tüketicilere sunulmaktadır. Tüm dolum tesislerinde dünyanın en gelişmiş teknolojilerini kullanan ve sektördeki teknolojik gelişmeleri sürekli takip eden Pınar Su & İçecek, steril hava ile pozitif basınçlandırılmış, dışarıdan hava girişi engellenmiş, havası sürekli temizlenen tam hijyenik ortamda, el değmeden dolum yapmaktadır. Pınar Su & İçecek, sahip olduğu laboratuvar imkanları ile suyu, kaynaktan doluma dek üretimin her aşamasında fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik testlerden geçirir.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.