Afyon Yumurta İth. İhr. ve Tic. A.Ş.

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
1,196 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: Organize San. Böl 1. Cd. 10. Sk. No:9 Afyonkarahisar / TURKEY
  • TELEFON: +90 272 221 20 40
  • SOSYAL MEDYA:
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

Afyon Yumurta ithalat ve ihracat Ticaret Sanayi A.Ş. 2006 yılında yumurta üreticilerinin bir araya gelerek, güç birliği yaparak kurduğu, günlük 6.000.000 adet yumurta üretim kapasitesi olan Türkiye’nin en büyük yumurta üretim ve ihracat şirketidir. Şirket ortağımızın tamamı yumurta üreticisidir.

Şirketimiz, ortaklar dışında piyasadan yumurta almayıp sadece şirket ortaklarının çiftliklerinde üretilen yumurtayı alarak paketleyen, sadece ortaklarını tedarikçi kabul ederek, her geçen gün kapasite ve kalitesini çiftliklerden fabrikaya kadar doğru orantılı olarak artırmaktadır.

Şirketimiz paketleme tesisi 7.500 m2’si kapalı alan olmak üzere toplam 15.000 m2 arazi üzerinde 133 çalışanı ile faaliyetini sürdürmektedir.

Afyon Yumurta İthalat ve İhracat Ticaret sanayi A.Ş. Türkiye Geneli 83Bin ihracatçı içerisinde 543. sırada, Ege İhracatçılar Birliği Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller ihracatçıları grubunun en fazla ihracat yapanlar sıralamasında 7. sırada, Afyonkarahisar ilinde en fazla  ihracat yapan şirketler sıralamasında 1. sırada yer almıştır.

Şirketimiz, Yumurta ihracatında Afyonkarahisar’da Ege Bölgesinde ve Türkiye genelinde 1. sıradaki yerini yıllardır korumaktadır.

Ayrıca 3 milyon dolarlık bir ön yatırımla kendi ihtiyacı olan yumurta viyolünü üretmek için organize sanayi bölgesindeki tesislerinde yumurta viyol fabrikası kurmuş ve üretime başlamıştır.

Afyon Yumurta A.Ş. ihracat ve ulusal market zincirlerinde aranan ve tercih edilen marka olmayı kendine hedef edinmiştir. Bu doğrultuda ülkemizin en önemli perakende sektörünün öncü kuruluşu ile işbirliğimiz karşılıklı güven ve büyüme hedefine göre artarak devam etmektedir.

 

Çevre Sorumluluğu

Çevreye ve topluma karşı sorumluluklarının bilincinde, sürekli gelişime inanan, ürün ve hizmetlerinde kaliteye öncelik veren, teknoloji ve kalite bakımından öncü şirketlerden biri olarak çevreye yönelik politikamız:
•    Çevre kirlenmesine neden olabilecek etkenleri kontrol altında tutarak ve mümkün olan en iyi teknolojiyi kullanarak, çevreye vereceğimiz kirlilik ve zararı en aza indirmek.
•    Çevre ile ilgili tüm yasa ve yönetmeliklere uymayı minimum yeterlik kabul edip yasal şartlara uyumu sürekli iyileştirmek.
•    Çevre bilincini ve çevreyi korumak adına yaptığımız çalışmaları, çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve toplum ile paylaşmak; yaşam felsefesi olarak benimsenmesini sağlamak; çevresel duyarlılığı arttırmak için ihtiyaçlara göre gelişen eğitimler vermek.
•    Atıklarımızı ayrı toplayıp mümkün olduğunca geri dönüşüme katkıda bulunmak ve diğer doğal kaynak tüketimini azaltarak, doğal kaynakların ömrünü uzatmak.
•    Faaliyetlerimizden kaynaklanan atıklarımızı ve kirleticileri kaynağında azaltmak; insana ve çevreye saygılı olmak.

Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, ülkemiz ve dünya için çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak görevimizdir. Sürekli gelişen sistemimizle çevre korumayı ürün kalitesi ve gereksiz kaynak kullanımını önleyici faaliyetlerle birlikte uygulayan bir şirket olmayı taahhüt ederiz

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.