TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
1,176 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Ali Osman Sönmez Caddesi No: 22 Osmangazi / BURSA
  • TELEFON: +90 224 261 15 43
  • SOSYAL MEDYA:
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

Biz Kimiz? Kırayteks, 20 yılı aşkın süredir, ev tekstiline yönelik jakarlı ve düz kumaş üretimini devam ettirmekte olan şirketimiz yeni teknolojilere yapılan ve halen devam etmekte olan yatırımları neticesinde 2001 yılından itibaren teknik tekstil alanında da iç ve dış pazara hizmet vermektedir

Ürün çeşitlerimiz sayısız desen, çeşit ve kompozisyonda stor perdelik, yatak yüzü kumaşı ve teknik tekstil kumaşlarını içermektedir. Stor perdelik kumaşlarımız evler, ofisler, oteller ve kamu binaları için çok geniş bir yelpazede çözümler sunmaktadır.

Yaratıcı, dekoratif ve işlevsel güneş koruma çözümleri teknik tekstil bölümümüzün ana hattını oluşturmaktadır. Bunun yanında yatak endüstrisi için sunduğumuz kumaşların çeşitliliği ve uluslararası kabul edilmiş yatak yüzü kumaşı standartlarına olan bağlılığımız bizi bölgemizdeki üst kalitedeki üreticilerin arasına yerleştirmiştir.

Kumaş kalitelerimiz polyester, polipropilen, polyamid, pamuk, keten, viskoz veya bu elyafların harmanından oluşan yüksek kalitede doğal ve sentetik ipliklerden oluşmaktadır. Ayrıca kumaşlara talebe bağlı olarak yanmazlık, antibakteriyel, ışık ve ısıya karşı dayanıklılık gibi özellikler kazandırılmakta, çok çeşitli iyileştirilmeler yapılmaktadır. En son teknoloji ürünü olan kumaş terbiye hattımız sayesinde ürünlerimize birinci sınıf güvenlik ve sağlık işlemlerini uygulayabilmekteyiz.

 

ÜRÜNLERİMİZ

  • Stor Perde
  • Teknik Tekstil
  • Kontrat Tekstili
  • Yatak Yüzü

 

KIRAYTEKS STOR PERDELİK

K’Rollo; Stor perde kumaşlarımız eni 200cm, 215cm, 250cm ve 300cm standartlarında sunulmaktadır. Ancak müşterilerimizin özel ihtiyaçları halinde 320cm enine kadar rahatlıkla üretim yapabilmekteyiz. Geçirgen, yarı geçirgen, dimout ve karartma(blackout) stor perde kumaşı kalitelerimizden bazılarıdır. Daha fazla bilgi için lütfen müşteri temsilcilerimizden kataloglarımızı isteyin.

 

KIRAYTEKS TEKNİK TEKSTİL

Kırayteks, uzun yıllardır müşterilerine sunduğu ev tekstil ürünleri yanına, kurduğu modern makine parkuruyla Teknik tekstil ürünlerini de eklemiştir. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışında piyasanın talebine karşılık verecek şekilde, iç mekan stor ve zebra perde kumaşlarının dokumasından başlayarak, boya, baskı, kaplama aşamalarının hepsini entegre olarak gerçekleştirmektedir. Bünyesinde bulundurduğu yine modern cihazlarla donatılmış laboratuvar ürün araştırmaları ve kalite sürekliliğini sağlamaktadır. Tasarım ve Ar-Ge bölümünün çalışmalarıyla müşteri talepleri doğrultusunda kreasyonlar hazırlanıp piyasaya sunulmaktadır.

 

KIRAYTEKS KONTRAT TEKSTİLİ

Kontrat tekstilleri alanındaki dekoratif, %100 ışık geçirmezlik ve yanmazlık gibi özellikleri olan kumaşlardan oluşan koleksiyonlarımız tamamen müşteri odaklı olarak hazırlanmaktadır.

 

KIRAYTEKS YATAK YÜZÜ

Örme ve dokuma üretim hattımız iplik hazırlama, örme, dokuma, boyama, terbiye ve kalite kontrol kısımlarımızdan oluşmaktadır. Geniş bir yelpazede sunduğumuz kumaşlarımız jakarlı, düz, double Jersey, spacer, havlu örgü gibi çeşitli yapı ve kompozisyonlarda üretilmektedir.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.